Üdvözöljük a jatekbolt.hu webáruházban! - Hívjon: (+36) 1 244-8351, 244-8352

Ajándék kereső
Ajándék kereső
Korosztály:
Kiknek?
Ár szerint
  • Ünnepeld velünk a Star Wars 40. születésnapját! Akár 40% kedvezmény egyes Star Wars játékokra!
  • Minnie egér játékok 15% akcióval a készlet erejéig!
  • LEGO kiárusítás! Építőjáték készletek szuper kedvezményekkel!

Teo Tallér hűségpont rendszer

A Jatekbolt.hu játék Webáruház megbecsüli hűségét!

Ismerje meg a Teo Tallérok jelentését és a hűségpont rendszerünket!

 

Vásárlás után járó Teo Tallér hűségpontok regisztrált vásárlóknak

A vásárlói hűség nálunk Teo Tallért, azaz elkölthető pénzt ér! Miközben vásárol a JatekBolt.hu oldalon, automatikusan Teo Tallér hűségpontokat kaphat. 1 db Teo Tallér = 1 Ft. Az így összegyűjtött Teo Tallér a vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) napon belül használható fel a következő vásárláskor, a vásárolt termék vételárának 25 %-áig, de legfeljebb 5.000 Ft értékig.

Hogyan működik a Teo Tallér hűségpont rendszer?

Mikor a rendelését leadja, az áruérték* alapján számítódnak a Teo Tallér hűségpontok. Ezek a Teo Tallérok hozzáadódnak számlájához, mint „Teo Tallérok”, mely a profil menüpontban megtekinthető. Miután megérkezett a rendelése teljes ellenértéke (jóváírás napja) (a vásárlástól számított cc 1-5 nap), azután lesznek a Teo Tallérok jóváírva, amelyeket új vásárláskor bármely termékre elköltheti. Ha a Teo Tallérokat meg akarja nézni, be kell jelentkezni a fiókjába. A Teo Tallérokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani. *A kedvezmény összegébe a szállítási költség nem számít bele.

Teo Tallérok beváltása

A vásárlás minden 40 (negyven) forintja után lehet 1 (egy) Teo Tallért kapni. 1 (egy) Teo Tallér = 1 (egy) Ft. Például: Termék ára bruttó 8000,-Ft ez 200 Teo Tallér, azaz vásárlása értékének 2,5%-át kapja meg. Fenntartjuk a jogot a Teo Tallérok átváltási értékének 130 (százharminc) nappal előzetesen nyilvánosságra hozott változatására. Itt mindig megtalálja az aktuális átváltási értéket.

Teo Tallérok felhasználása

Ha van a számláján Teo Tallér, akkor vásárolhat vele a JatekBolt.hu -n. A pénztárnál lehet a Teo Tallérokat elkölteni bármelyik termékre (a szállítási díjra nem vonatkozik). A vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) nap után a fel nem használt Teo Tallérok automatikusan törlődnek. Kuponkódot, vagy egyéb kedvezményt és a Teo Tallérokat egyszerre nem lehet felhasználni! Ha kupont, vagy egyéb kedvezményt vesz igénybe, akkor is járnak a Teo Tallérok az adott vásárlás után.

Jár-e Teo Tallér a Teo Tallér hűségponttal fizetett vásárlás után?

A Teo Tallér hűségpontokkal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 5000Ft, ebből 3000Ft-ot Teo Tallér hűségponttal fizetett, akkor 2000Ft után jár újabb Teo Tallér.

Termék vélemény utáni Teo Tallérok

Segítsen másokat és bennünket azzal, hogy véleményt ír a megvásárolt termékekről! Ha legalább 35 karakter hosszan leírja véleményét, és az közzétételre kerül, akkor alkalmanként 100 Teo Tallér jár érte. (A jóváhagyás pár napot igénybe vehet.) Csak első kézből származó vélemény és nálunk vásárolt termékekről szóló értékelés után jár Teo Tallér.

Ajánlás után járó Teo Tallér​

Ha ajánlja valamelyik terméket egy ismerősének, akkor 200 Teo Tallér kapható, ha Ő – jelezve, hogy Ön ajánlotta a JatekBolt.hu webáruházat – bármit vásárol nálunk legalább 5000 Ft értékben (szállítási költség nem számít bele). Ezen felül Ő is kap további extra 200 Teo Tallért a vásárlása után, amit a következő rendelésénél felhasználhat, így mindketten jól járnak! (Neki is regisztrálnia kell azzal az e-mail címmel, amelyiket az ajánlásnál használt, csak így lesz követhető.)​

Facebook Like, Google+ és Twitter használatáért járó Teo Tallér​

Ha tetszik Önnek valamelyik termék, nyomjon egy Like-ot, Google+ -t és/vagy Twitter megosztást, és mi a gomb mellett feltüntetett Teo Tallérral köszönjük meg Önnek! Csak regisztrált felhasználóknál működik, bejelentkezés után. (Így tudja a rendszer kinek kell jóváírni a Teo Tallérokat) Naponta maximum 5 (öt) alkalommal lehetséges kattintani.

Felhasználási feltételek

Teo Tallérokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat. Kizárólag online vásárláshoz használhatóak fel a Teo Tallérok, vásárolt termék teljes vételára jóváírása napjától számított 120 (százhúsz) napon belül. A Teo Tallérokat nem lehet készpénzre váltani, és nem lehet más vásárlónak átadni. Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár Teo Tallér. A szállítási költséget nem számítjuk Teo Tallér pontalapként.

Top